AJANKOHTAISTA

Kokemäenjoen Veneilijät ry
Sääntömääräinen vuosikokous
ke 10.4.2019 klo 17:30 Salkkarissa
Haapionkatu 17, 32800 Kokemäki.

Käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Kahvitarjoilu!

Tervetuloa!
Hallitus

 

Poijutalkoot, La 18.5.2019. Klo.14

Kokoontuminen Kokemäen Praasulla veneenlaskupaikalla. Oma vene mukaan, kenellä siihen on mahdollisuus. Talkoiden jälkeen suolapalaa ja kahvit Praasulla.

Ps. Jos tiedät tulostasi talkoihin, niin ilmoittaisitko tulostasi allekirjoittaneelle. Olet tervetullut talkoihin, vaikka et ole ennakkoilmoittautunut.

TERVETULOA

Jarmo Mäki p. 0400 740959

 

 

Voimassa olevaa Kokemäenjoen Veneilijät ry:n jäsenkorttia näyttämällä, saat kampaamon palveluista 10% alennuksen

 


Cafe Vitikkala

http://www.vitikkala.fi/cafe-vitikkala

Cafe Vitikkala on Kokemäellä, keskellä vuolaasti virtaavaa Kokemäenjokea sijaitsevassa Vitikkalan saaressa oleva jokikahvila. Itse kahvila on kartanon päärakennuksessa ja käynti kahvilaan on suoraan kartanon joenpuoleisesta pääovesta.

Vitikkala Cafe tarjoaa mahdollisuuden kiireettömään kahvihetkeen joko sisätiloissa tai mahtavaan puutarhaan rajoittuvalla terassilla jonka eteläinen ilmansuunta mahdollistaa auringon säteiden tuoman lämmön suurten kuusien suojatessa tuulelta, näkymän ollessa suoraan Kokemäenjoen pääuomalle, yhdelle maamme suurimmista vesistöistä.

Kartanon sisätiloista voi myös vuokrata kabinetin kokouskäyttöön ja kesäaikaan kokoustilaa on vuokrattavissa myös päärakennuksen viereisestä, 1700-luvulta olevasta väentuvasta jossa toimii myös Wanha Vitikkala eli vanhan tavaran myyntipiste. Cafe Vitikkalassa voit aistia historian tuulahduksen sillä kyseessä on kuninkaan ratsutila eli Rustholli jonka vuosisataiset perinteet näkyvät vielä tänäkin päivänä. Väentuvan hirret, halkaisijaltaan lähes puolimetriset, kertovat tarinaa menneiltä ajoilta.

Päärakennuksen puutarhan vanhat omenapuut varjostavat terassia lintujen laulaessa satavuotisen kuusiaidan siimeksessä.

Halutessasi voimme järjestää tutustumiskierroksen kartanon hevostilaan jota hallitsevat majesteettiset friisiläiset hevoset, nuo ritareiden ja kuninkaiden ratsut.

Yhteystiedot Osoite: Vitikkala 48, 32830 Riste
Yhteyshenkilö: Nina Salminen Puhelin: +358 50 55 000 56

 

 

Veneilijän sähköturvallisuusopas STEKin uudistettu painos Sähkö ja vene -oppaasta on ilmestynyt, sopivasti veneilykauden alkuun! Voit ladata oppaan pdf-muodossa täältä

 

Varoitus joella liikkujille!

Majavat ovat tehneet tuhojaan ja kaatanee joen varrella olevia puita.
Puut ovat yleensä kaadettu joen poikki ja näin aiheuttavat vaaraa joella liikkujille.

Kokemäenjoella Kyttälän vanhan koulun kohdalla ajelehtii majavan kaatama. Kts. Kartta Vastaavanlaisia kohtia on useita välillä Kolsi-Kiettare.

Lue myös: http://yle.fi/uutiset/majavatuhot_ylittavat_jo_hirvielaintuhot/6617438

Majavakanta on voimistunut selvästi Satakunnassa. Viimeisimmän, kolme vuotta sitten tehdyn arvion mukaan euroopanmajavia elelee maakunnassa parisen tuhatta yksilöä. Syksyllä tehtävän uuden kanta-arvion odotetaan nostavan lukua reilusti. Majavien aiheuttamien tuhojen määrä nousee jo ohi hirvien aiheuttamista tuhoista, arvioidaan Satakunnan riistakeskuksesta.


 

 

 
Sivujen toteutus ja ylläpito © Niina Mäkivirta