Myytävänä
 

AJANKOHTAISTA

 


Cafe Vitikkala

http://www.vitikkala.fi/cafe-vitikkala

Cafe Vitikkala on Kokemäellä, keskellä vuolaasti virtaavaa Kokemäenjokea sijaitsevassa Vitikkalan saaressa oleva jokikahvila. Itse kahvila on kartanon päärakennuksessa ja käynti kahvilaan on suoraan kartanon joenpuoleisesta pääovesta.

Vitikkala Cafe tarjoaa mahdollisuuden kiireettömään kahvihetkeen joko sisätiloissa tai mahtavaan puutarhaan rajoittuvalla terassilla jonka eteläinen ilmansuunta mahdollistaa auringon säteiden tuoman lämmön suurten kuusien suojatessa tuulelta, näkymän ollessa suoraan Kokemäenjoen pääuomalle, yhdelle maamme suurimmista vesistöistä.

Kartanon sisätiloista voi myös vuokrata kabinetin kokouskäyttöön ja kesäaikaan kokoustilaa on vuokrattavissa myös päärakennuksen viereisestä, 1700-luvulta olevasta väentuvasta jossa toimii myös Wanha Vitikkala eli vanhan tavaran myyntipiste. Cafe Vitikkalassa voit aistia historian tuulahduksen sillä kyseessä on kuninkaan ratsutila eli Rustholli jonka vuosisataiset perinteet näkyvät vielä tänäkin päivänä. Väentuvan hirret, halkaisijaltaan lähes puolimetriset, kertovat tarinaa menneiltä ajoilta.

Päärakennuksen puutarhan vanhat omenapuut varjostavat terassia lintujen laulaessa satavuotisen kuusiaidan siimeksessä.

Halutessasi voimme järjestää tutustumiskierroksen kartanon hevostilaan jota hallitsevat majesteettiset friisiläiset hevoset, nuo ritareiden ja kuninkaiden ratsut.

Yhteystiedot Osoite: Vitikkala 48, 32830 Riste
Yhteyshenkilö: Nina Salminen Puhelin: +358 50 55 000 56

 

 

Veneilijän sähköturvallisuusopas STEKin uudistettu painos Sähkö ja vene -oppaasta on ilmestynyt, sopivasti veneilykauden alkuun! Voit ladata oppaan pdf-muodossa täältä

 

 

 

 
Sivujen toteutus ja ylläpito © Niina Mäkivirta